top of page

Coiffeur Wako in Kampenhout: méér dan enkel een kapsalon!

NIEUW: nu ook online booking

De kapper voor elke gelegenheid

Coiffeur Wako in Kampenhout is hét trendy kapsalon voor dames, heren en kinderen. Je bent van harte welkom voor een deugddoende kappersbeurt in onze mooie zaak. Geniet van een gezellige sfeer, een leuke babbel én een snit die perfect bij je past. Een speciaal bruidskapsel of een kapsel waarmee je elke dag schittert? Wij zorgen ervoor!

Bij ons ga je altijd weer tevreden naar huis. We creëren het kapsel waar jij van droomt, volgens jouw aanwijzingen. Onze ervaren kappers streven steeds naar perfectie en gebruiken de beste verzorgingsproducten voor jouw haar. Natuurlijk kan je op ons vertrouwen voor stijl- en verzorgingsadvies.

Verzorging die bij je past

Coiffeur Wako is echter méér dan alleen een kapsalon. Onze professionals zorgen ervoor dat je in alle omstandigheden perfect voor de dag komt. Zo kan je in ons kapsalon ook je tanden laten bleachen of je hoofdhuid laten verzorgen met een zuurstofbehandeling. En ken je de make-up producten van MICA al? Hoogwaardige schoonheidsproducten die jouw troeven moeiteloos accentueren.

Op zoek naar een kapper voor dames, heren en kinderen in Kampenhout, Boortmeerbeek of Steenokkerzeel? Bel ons vandaag nog en maak jouw afspraak in het salon!

Zuurstof

Zuurstof-behandeling beCare

Bleaching

Bleaching

Bridal

Bridal Hairstyling & Make-up

bottom of page